top of page

Uthyrning av kanot och kajak

Välj ett pågående spel

Nedan hittar du vår flotta, välj modell efter eget val av kajakpaddling. Uthyrningsföretaget hjälper om det behövs.
Förutom passspelet inkluderar hyran alltid en paddelväst, paddel (ar) och tömningsutrustning. I kajaker finns också ett öppningsskydd.

Välj en leverans

Om du behöver transport för en kajak / kanot, välj lämplig destination nedan. Transport kan också beställas till andra delar av Porvoo eller närliggande områden. Enas om transport vid bokning. Du kan också hämta och returnera spelet till hyresbutiken själv.

Boka

Boka ett rundtursspel i förväg. Bokningar kan göras via telefon, e-post eller kontaktformulär. Berätta samtidigt om du behöver transportera utrustningen eller om du hämtar den själv och när. Tillhör!

Ligga & njut!

Ät lunch och var ensam, parvis eller paddla med familj och vänner! Det här är det bästa med att anställa, men vi vill göra upplevelsen framgångsrik även i andra avseenden.

Punkt 65 N SeaCruiser är ett bra val för många resor, till havet, sjöarna och Porvoonjokifloden från Virtaala och ner. Kajaken har en fen och, om så önskas, ett roder. Det finns utrymme för utrustning för ännu en längre resa. Dessutom har kajaken två dagsluckor. Sittöppningen är rätt stor, så det finns plats för större paddlar att sitta på.

Längd: 525 cm
Vikt: 26 kg

Uthyrning av kajak:
40 € / dag, 50 € / 24 timmar, 120 € / 3 dagar

Förutom kajaken inkluderar hyran en paddel, paddelväst, öppningsskydd och tömningsutrustning.

Tahe Marine Reval Midi PE är en stabil havskajak som passar både nybörjare och erfarna paddlare.

Längd: 515cm
Vikt: 28-30 kg

Uthyrning av kajak:
40 € / dag, 50 € / 24 timmar, 120 € / 3 dagar

Förutom kajaken inkluderar hyran en paddel, paddelväst, öppningsskydd och tömningsutrustning.

Tahe Marine Reval Midi-2-1000.jpg

Tahe Marine Lifestyle 420 Rudder är perfekt för floder och sjöar, och varför inte för större vatten; detta paddlas t.ex. Från nordpolen till Svalbard, ett Guinness-rekord! Kajaken är robust och sätesöppningen är rätt stor, med gott om utrymme för utrustning och ett roder. På däck, en plastbehållare för snacks eller liknande utrustning som behövs för paddling.

Längd: 420cm
Vikt: 25 kg

Uthyrning av kajak:
40 € / dag, 50 € / 24 timmar, 120 € / 3 dagar

Förutom kajaken ingår hyran en paddel, paddelväst, öppningsskydd och tömningsutrustning.

Den robusta och roderutrustade Riot Polarity 16.5-kajakduon är till exempel ett bra val för ett par eller en paddlare med ett barn - och kan också sitta framför en hund!

Längd: 503cm
Vikt: 39 kg

Uthyrning av kajak:
50 € / dag, 60 € / dag, 140 € / 3 dagar

Förutom kajaken inkluderar uthyrningen paddlar, paddelvästar, öppningsöverdrag och tömningsutrustning. Flytvästar för barn.

Inkari, öppen kanot, kanot, det stora ridespelet har många namn. Inte konstigt att kanoten rymmer 2-3 vuxna eller 2 vuxna och 2 små barn, utrustning och en tredje plats i mitten. Utmärkt, till exempel för en sommar Porvoonjoki kanotresa.

Kanotuthyrning:
50 € / dag, 60 € / dag, 140 € / 3 dagar

I hyran ingår kanot, paddlar, kajakvästar, tömningsutrustning. Flytvästar för barn.

Med Packraft, eller hemma på en ryggsäck, kan du kombinera vandring och kajakpaddling, vilket innebär att markstyckena gillar och när vattnet kommer in kan du fylla i packraften på ett ögonblick. Kanotpaddling och rusande floder är ändå en trevlig sak att göra.

Hyrespris: 40 € / dag, 100 € / 3 dagar

I hyran ingår packraft, paddla och kanotväst.

bottom of page